Anti-aging Boxtel

Begin je steeds vaker last te krijgen van huidverouderingskenmerken, zoals; rimpels, lijnen en pigmentvlekken? Ben je het zat om iedere morgen in de spiegel te kijken en te zien dat die ene rimpel veel dieper lijkt te zijn geworden of voel je je topfit, maar zie je er vermoeid uit?

De anti-aging behandelingen bij Schoonheidssalon Jessica in Boxtel zorgen voor zichtbare resultaten bij het verjongen van de huid!

Huidveroudering, hoe gaat dat precies?

Vanaf het 25e levensjaar begint de huid minder collageen en elastine aan te maken. Deze twee stoffen zijn echter zeer belangrijk bij het behouden van een jeugdige huid. Ze zorgen er namelijk voor dat de huid elastisch en vol blijft.

De huid gaat naarmate we ouder worden, niet alleen meer rimpels laten zien, maar ook huidverslapping wordt steeds zichtbaarder. De wangen gaan hangen en de welbekende onderkin wordt een feit.

Wist je dat de manier waarop je veroudert, maar met een heel klein gedeelte te maken heeft met je genen? Het grootste gedeelte van hoe jij er over tien jaar uitziet, heb je zelf in handen!

Kenmerken ouder wordende huid

  • Rimpels en lijnen
  • Verlies van volume en elasticiteit
  • Grove poriën
  • Een droge huid
  • Pigmentvlekken en hyperpigmentatie

Anti-aging behandeling Boxtel

Door middel van verschillende behandelingen kan de huid worden verjongd. Zo is microdermabrasie zeer geschikt voor het zichtbaar verminderen van rimpels en lijnen, maar werkt het ook goed bij het verwijderen van pigmentvlekken.

Een peeling is een andere geschikte optie. Door een peeling wordt de bovenste (dode) huidcellen laag verwijderd, waardoor de huid wordt gestimuleerd nieuwe cellen aan te maken.

 

 

 

Anti-aging behandelplan

Tijdens het intakegesprek worden je wensen besproken. De huid wordt geanalyseerd en naar aanleiding van deze twee stappen, stel ik het behandelplan samen. Hierin staat precies vermeld hoeveel behandelingen er nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken en welke huidverzorgingsproducten bijdragen aan de snelste resultaten.