Microdermabrasie Boxtel

De meest populaire behandeling van dit moment, die zorgt voor directe en zeer mooie resultaten? Dat is microdermabrasie! Schoonheidssalon Jessica in Boxtel is gecertificeerd Reviderm microdermabrasie specialist en helpt jou vakkundig aan een gezonde, stralende en jeugdige huid!

Microdermabrasie, hoe gaat dat?

Door een stroom van aliminiumoxide kristallen worden de dode huidcellen op een zachte, maar zeer effectieve wijze van de huid verwijderd. Hierdoor ziet de huid er direct gezonder en egaler uit, maar ook werkstoffen uit cosmetica worden zo beter opgenomen.

Doordat de huid vacuüm wordt gezogen, worden de collageenproductie en bloedcirculatie gestimuleerd. Collageen zorgt voor een stevige en volle huid en een verbeterende bloedcirculatie zorgt voor een beter transport van voedingsstoffen naar de huid.

Hoeveel behandelingen moet ik ondergaan?

Microdermabrasie geeft na één behadeling al zichtbare resultaten. De huid ziet er egaler en stralend uit. Om het beste resultaat te verkrijgen, is het aan te raden microdermabrasie in kuurverband te ondergaan. Je wordt dan een aantal keren achter elkaar behandeld, met tussenpozen. Op deze manier kunnen huidproblemen zoals acne, littekens en rimpels écht worden aangepast.

Welke huidproblemen worden zichtbaar en effectief verminderd met microdermabrasie?

  • Sterk verhoornde huidlagen (hyperkeratose)
  • UV licht en door zonbeschadigde huid
  • Pigmentstoornissen en ouderdomsvlekken
  • Huidonreinheden en acne littekens
  • Rokershuid
  • Doffe en vale huid
  • Rimpels en lijnen
  • Verlies van elasticiteit / slapper wordende huid

Bekijk de video voor meer informatie

Microdermabrasie behandelplan

Tijdens het intakegesprek worden je wensen besproken. De huid wordt geanalyseerd en naar aanleiding van deze twee stappen, stel ik het behandelplan samen. Hierin staat precies vermeld hoeveel behandelingen er nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken en welke huidverzorgingsproducten bijdragen aan de snelste resultaten.