Permanente make-up Boxtel

Nooit meer zelf je eyeliner hoeven te zetten en altijd prachtige wenkbrauwen, die niet van echt zijn te onderscheiden? Kies voor permanente make-up bij Schoonheidssalon Jessica in Boxtel! Met permanente make-up worden eyeliners  en/of wenkbrauwen aangebracht, die drie tot vijf jaar mooi blijven.

Permanente make-up, wat is dat?

Bij permanente make-up wordt door middel van een steriele dunne naald, die razendsnel op en neer gaat, een speciale huidvriendelijke pigmentatievloeistof in de huid gebracht. Samen met jou kijken we eerst naar de vorm van je gezicht. Vervolgens teken ik de vorm met potlood op jouw huid zodat je kunt zien hoe het eruit gaat zien. Daarna brengen de we de permanente make-up in de door jou gewenste vorm en kleur aan.

Voordelen permanente make-up

Er zijn veel voordelen voor het laten zetten van permanente make-up, namelijk:

  • Bij het opstaan, tijdens sporten, op het strand, saunabezoek, of tijdens een flinke regenbui blijft permanente make-up gewoon zitten en je hebt geen last van uitgelopen eyeliner of wenkbrauwen.
  • Je natuurlijke schoonheid wordt geaccentueerd.
  • Je bespaart tijd in de ochtend en avond, je hoeft tenslotte niets meer aan je make-up te doen.
  • Je bespaart op den duur behoorlijk wat geld aan het kopen van make-up, dat hoef je tenslotte niet meer te doen.

Waarom kiezen voor permanente make-up bij Shoonheidssalon Jessica?

Jessica is permanente make-up specialist met jarenlange ervaring. Al vele klanten gingen jou voor en zijn zeer tevreden met het resultaat. Bij permanente make-up is het heel belangrijk je continu te laten bijscholen en mee te gaan in nieuwe ontwikkelen en trends. Alleen op deze manier ontvang jij als klant de allerbeste zorg. Jessica gaat meerdere keren per jaar op training, waarbij zij verschillende masterclasses volgt.

Permanente make-up wenkbrauwen

Dunne en/of onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen wordt met permanente make-up volledig gecorrigeerd zodat een egale en gelijkmatige wenkbrauwlijn ontstaat, zoals alleen visagisten die kunnen maken. Iedere onvolkomenheid in jouw wenkbrauwen wordt met de permanente make-up onzichtbaar.

Het is ook mogelijk om een schaduweffect te creëren onder de eigen haartjes en wenkbrauw. Dit geeft niet het getekende effect maar een lichte opvulling van de eigen wenkbrauw waardoor deze meer spreekt. Bij Schoonheidssalon Jessica werk ik met de nieuwste techniek op het gebied van permanente make up. Zo zet ik haartjes die bijna niet van echt te onderscheiden zijn.

Permanente make-up eyeliner

Oogleden en wimpers laten ogen spreken. Met permanente make-up op de eyeliners kan met behulp van verschillende kleurstellingen het aangezicht en de uitstraling van de ogen worden veranderd en uiteraard ook worden verfraaid. Bij de eyeliners wordt de permanente make-up tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd. Dit geeft een natuurlijke en volle oogopslag.

Te grote of te kleine ogen kunnen zo optisch in de juiste verhoudingen tot het totale gezicht worden gebracht. Altijd mooie sprekende ogen zonder dat je je zorgen moet maken over je make-up. De eyeliners kunnen zowel op het boven- als onderooglid worden aangebracht, telkens rekening houdend met jouw persoonlijke wensen.